Content brainstormsessie

Zie je door de bomen het bos niet meer als het om online content gaat? Vraag je je weleens af of jij meer uit jouw social media kanalen zou kunnen halen dan je nu doet? Maar heb je geen inspiratie voor content? Boek dan een online content brainstorm sessie.

Wat zit er in een content brainstormsessie?

 • Via mijn planner plan je een moment naar keuze in voor de brainstorm
 • Voor onze online afspraak check ik jouw website en social media kanalen om een goed beeld te krijgen van wie jij bent, wat je met je business doet en waar nog winst te halen valt wat betreft content.
 • Voor ons gesprek heb ik al wat content ideeën bedacht die ik met je ga delen in ons gesprek. Tijdens ons gesprek ga ik je nog meer dingen vragen, zodat we tot nog meer content ideeën komen. Het gesprek duurt een half uur.
 • Na afloop krijg van mij een document in je mail met alle ideeën die we besproken hebben en advies over hoe je deze content het beste kunt maken.

Prijs: € 49,00 ex. btw

Een video laten maken

Ik help je graag bij het maken van een video van A tot Z. Ik help je bij het opzetten van pakkende inhoud die past bij jouw doelgroep, tot het filmen en editen van de video, tot hoe je deze video online het beste in kunt zetten om maximaal resultaat te behalen.

Video inzetten in je marketing heeft velen voordelen:

 • Je maakt hiermee echt connectie met je doelgroep.
 • Je creëert vertrouwen, want mensen zien en horen jou en jouw bedrijf in een video.
 • Het hebben van een goede video komt professioneel over. Jij weet echt waar je voor staat en bent niet bang dat te laten zien.
 • Video zorgt voor meer dan 80% van al het verkeer op internet en de voorspellingen zijn dat dit percentage alleen maar gaat groeien de komende jaren.

Branding video

Een goede branding video is iets wat iedere ondernemer zou moeten hebben. Een video waar in een paar minuten duidelijk wordt wie jij bent, waar jij voor staat en wat jij te bieden hebt.

Wat krijg je allemaal bij een branding video?

 • Een online kennismakingsgesprek. Hierin ga ik je vragen stellen om erachter te komen wie jij bent en wat jou en jouw business uniek maakt. Uit de antwoorden haal ik inspiratie voor het maken van de branding video.
 • Naar aanleiding van ons gesprek, maak ik een script. Deze bespreken we samen.
 • We plannen een opnamedag op een passende locatie.
 • Ik edit het materiaal tot een pakkende video waarin in jouw logo en vormgeving verwerk.
 • Je krijgt de mogelijkheid om feedback te geven op de video.
 • Je krijgt een sheet van mij met een overzicht hoe en waar je de video online het beste kunt plaatsen. Daarnaast kun je mijn hulp inschakelen als je hier niet zelf uitkomt.

Een branding video is heel persoonlijk en de vorm en uitvoering is heel afhankelijk van jouw business. Benieuwd wat voor branding video bij jouw business past? Plan een gratis gesprek in met mij en kijk wat voor video bij jou zou passen.

prijs v.a. € 595,00 (ex. btw)

Benieuwd wat voor video’s ik eerder voor klanten heb gemaakt? Kijk dan eens op mijn Vimeo account.

Het video-content pakket

Naast een goede branding video is regelmatige zichtbaarheid in video heel erg belangrijk. Net zoals je waarschijnlijk weet dat het belangrijk is om regelmatig een foto of een tekst te posten op social media, is het ook belangrijk om regelmatig een video te plaatsen.

Wil jij jouw content naar de next level tillen met professionele video’s? Dan is het video-content pakket iets voor jou. Hierbij krijg je drie professionele video’s die jouw bereik en zichtbaarheid gaan vergroten. Dit pakket is ideaal als je jouw expertstatus wil vergroten en wil dat je doelgroep meer connectie voelt met jou.

Wat zit er allemaal in het pakket?

 • Een online strategiegesprek. Hierin bespreken we de doelen van jouw bedrijf op het gebied van online marketing en kijken we hoe video hier bij zou kunnen helpen. Aan de hand van jouw verhaal, bedenk ik drie ideeën voor video-content die aansluiten op jouw bedrijf en jouw doelen.
 • Ik maak scripts voor de video’s. Deze scripts bespreken we en zo is er ook de mogelijkheid om feedback te geven hierop.
 • We plannen een opnamedag waarop we de video’s gaan opnemen.
 • De video’s worden door mij ge-edit.
 • Je krijgt de video’s geleverd + alle informatie die je nodig hebt om de video’s met maximaal resultaat in te zetten online. 
 • De kosten zijn € 1.495,00 excl. Btw. en eventuele reiskosten.

Benieuwd of dit pakket bij jou zou passen? Plan een gratis gesprek in met mij en dan bespreken wat dit pakket voor jouw business zou kunnen betekenen.

Een video laten editen

Naast dat ik video’s van A tot Z maak, help ik je ook bij het editen van bestaand videomateriaal. Misschien neem je zelf weleens vlogs op of ben je spreker of presentator en heb je beeldmateriaal van events waar jij op het podium hebt gestaan. Zonde als dit materiaal blijft liggen. Ik help je graag bij zowel het editen als het strategische inzetten van jouw videomateriaal.

Showreel

Ideaal voor dagvoorzitter, sprekers, presentators en acteurs. Alleen op beeld kom jij volledig tot je recht, want pas dan kunnen opdrachtgevers echt zien hoe jij op het podium staat.

Een showreel is hier ideaal voor. Een showreel is een korte video van 1 tot 1,5 minuut waar verschillende beelden in zijn verwerkt tot een pakkende video. Op deze manier krijgen opdrachtgevers een goed beeld van wat ze kunnen verwachten als ze jou inhuren.

Wat krijg je allemaal bij een showreel?

 • Jij levert mij jouw videomateriaal + eventuele vormgeving (logo, kleuren, lettertype) via Wetransfer aan.
 • Ik haal hier de beste stukken uit en verwerk deze in een korte montage van 1 tot 1,5 minuut. Indien passend voeg ik ook een muziekje toe.
 • Jij krijgt een pakkende showreel aangeleverd en hebt nog de mogelijkheid om feedback te geven.

Prijs v.a. € 149,00 (ex. btw)

Het videostrategie pakket

Heb jij video materiaal liggen waar je niks mee doet? Je weet dat je dit eigenlijk in zou moeten zetten op je social media kanalen, maar hoe pak je dat aan? Daar help ik je bij met het video-content strategie pakket.

Wat zit er allemaal in dit pakket?

 • Een online kennismaking en strategiegesprek. Hierin bespreken wat jij doet met je bedrijf en welk beeldmateriaal jij hebt liggen waar je iets mee wil gaan doen. Aan de hand van vragen die ik je stel, krijg ik zo een beeld van hoe dit videomateriaal jouw online marketing kan gaan ondersteunen.
 • Naar aanleiding van ons gesprek maak ik een strategie voor de video’s. Deze strategie bespreken we.
 • Jij stuurt mij het videomateriaal + de nodige vormgeving (logo, fonts, kleuren)
 • Ik edit de video’s waar nodig in jouw huisstijl
 • Je krijgt alles kant en klaar aangeleverd. Alles in de juiste formaten en met de juiste vormgeving.

Jij hebt al jouw materiaal kant en klaar om te posten op de gewenste social media kanalen. Alle formaten, thumbnails, noem maar op. Je weet ook wanneer je deze het beste kunt posten en hoe je engagement krijgt hiermee.

Prijs vanaf € 649,00 (afhankelijk van de hoeveelheid materiaal die je aanlevert)

Het videostrategie pakket kun je ook on-going bij mij afnemen. Als je bijvoorbeeld regelmatig zelf video’s opneemt en wil dat deze altijd ge-edit worden en strategisch ingepland in jouw contentplanning. In dat geval spreken we een prijs af per periode, afhankelijk van de hoeveelheid video’s. Je kunt hiervoor een offerte aanvragen via het contactformulier.