Een video laten editen

Naast dat ik video’s van A tot Z maak, help ik je ook bij het editen van bestaand videomateriaal. Misschien neem je zelf weleens vlogs op of ben je spreker of presentator en heb je beeldmateriaal van events waar jij op het podium hebt gestaan. Zonde als dit materiaal blijft liggen. Ik help je graag bij zowel het editen als het strategische inzetten van jouw videomateriaal.

Showreel

Ideaal voor dagvoorzitters, sprekers, presentators en acteurs. Alleen op beeld kom jij volledig tot je recht, want pas dan kunnen opdrachtgevers echt zien hoe jij op het podium staat.

Een showreel is hier ideaal voor. Een showreel is een korte video van 1 tot 1,5 minuut waar verschillende beelden in zijn verwerkt tot een pakkende video. Op deze manier krijgen opdrachtgevers een goed beeld van wat ze kunnen verwachten als ze jou inhuren.

Wat krijg je allemaal bij een showreel?

  • Jij levert mij jouw videomateriaal + eventuele vormgeving (logo, kleuren, lettertype) via Wetransfer aan.
  • Ik haal hier de beste stukken uit en verwerk deze in een korte montage van 1 tot 1,5 minuut. Indien passend voeg ik ook een muziekje toe.
  • Jij krijgt een pakkende showreel aangeleverd en hebt nog de mogelijkheid om feedback te geven.

Prijs v.a. € 199,00 (ex. btw)

“Christa is betrouwbaar, creatief, denkt goed mee en levert snel. Ik ben altijd heel blij met haar werk.”

Eva Brouwer, Pak je Podium

Het videostrategie pakket

Heb jij video materiaal liggen waar je niks mee doet? Je weet dat je dit eigenlijk in zou moeten zetten op je social media kanalen, maar hoe pak je dat aan? Daar help ik je bij met het video-content strategie pakket.

Wat zit er allemaal in dit pakket?

  • Een online kennismaking en strategiegesprek. Hierin bespreken wat jij doet met je bedrijf en welk beeldmateriaal jij hebt liggen waar je iets mee wil gaan doen. Aan de hand van vragen die ik je stel, krijg ik zo een beeld van hoe dit videomateriaal jouw online marketing kan gaan ondersteunen.
  • Naar aanleiding van ons gesprek maak ik een strategie voor de video’s. Deze strategie bespreken we.
  • Jij stuurt mij het videomateriaal + de nodige vormgeving (logo, fonts, kleuren)
  • Ik edit de video’s waar nodig in jouw huisstijl
  • Je krijgt alles kant en klaar aangeleverd. Alles in de juiste formaten en met de juiste vormgeving.

Jij hebt al jouw materiaal kant en klaar om te posten op de gewenste social media kanalen. Alle formaten, thumbnails, noem maar op. Je weet ook wanneer je deze het beste kunt posten en hoe je engagement krijgt hiermee.

Prijs vanaf € 649,00 (afhankelijk van de hoeveelheid materiaal die je aanlevert)

Het videostrategie pakket kun je ook on-going bij mij afnemen. Als je bijvoorbeeld regelmatig zelf video’s opneemt en wil dat deze altijd ge-edit worden en strategisch ingepland in jouw contentplanning. In dat geval spreken we een prijs af per periode, afhankelijk van de hoeveelheid video’s. Je kunt hiervoor een offerte aanvragen via het contactformulier.