Een video laten maken

Ik help je graag bij het maken van een video van A tot Z. Ik help je bij het opzetten van pakkende inhoud die past bij jouw doelgroep, tot het filmen en editen van de video, tot hoe je deze video online het beste in kunt zetten om maximaal resultaat te behalen.

Video inzetten in je marketing heeft velen voordelen:

 • Je maakt hiermee echt connectie met je doelgroep.
 • Je creëert vertrouwen, want mensen zien en horen jou en jouw bedrijf in een video.
 • Het hebben van een goede video komt professioneel over. Jij weet echt waar je voor staat en bent niet bang dat te laten zien.
 • Video zorgt voor meer dan 80% van al het verkeer op internet en de voorspellingen zijn dat dit percentage alleen maar gaat groeien de komende jaren.

Branding video

Een goede branding video is iets wat iedere ondernemer zou moeten hebben. Een video waar in een paar minuten duidelijk wordt wie jij bent, waar jij voor staat en wat jij te bieden hebt.

Wat krijg je allemaal bij een branding video?

 • Een online kennismakingsgesprek. Hierin ga ik je vragen stellen om erachter te komen wie jij bent en wat jou en jouw business uniek maakt. Uit de antwoorden haal ik inspiratie voor het maken van de branding video.
 • Naar aanleiding van ons gesprek, maak ik een script. Deze bespreken we samen.
 • We plannen een opnamedag op een passende locatie.
 • Ik edit het materiaal tot een pakkende video waarin in jouw logo en vormgeving verwerk.
 • Je krijgt de mogelijkheid om feedback te geven op de video.
 • Je krijgt een sheet van mij met een overzicht hoe en waar je de video online het beste kunt plaatsen. Daarnaast kun je mijn hulp inschakelen als je hier niet zelf uitkomt.

Een branding video is heel persoonlijk en de vorm en uitvoering is heel afhankelijk van jouw business. Benieuwd wat voor branding video bij jouw business past? Plan een gratis gesprek in met mij en kijk wat voor video bij jou zou passen.

prijs v.a. € 695,00 (excl. btw. en eventuele reiskosten)

Benieuwd wat voor video’s ik eerder voor klanten heb gemaakt? Kijk dan eens op mijn Vimeo account.

“Wij zijn erg blij met de branding video die Christa voor ons heeft gemaakt. Christa gaat professioneel en vakkundig te werk. Haar camerawerk en overgangen zijn bijzonder goed. Bovenal vonden wij het heel plezierig om met Christa te werken. Zij luisterde goed naar onze vraag en stelde ons op ons gemak voor de camera.” 

Esther Janssen, China Culture Challenge

Het video-content pakket

Naast een goede branding video is regelmatige zichtbaarheid in video heel erg belangrijk. Net zoals je waarschijnlijk weet dat het belangrijk is om regelmatig een foto of een tekst te posten op social media, is het ook belangrijk om regelmatig een video te plaatsen.

Wil jij jouw content naar de next level tillen met professionele video’s? Dan is het video-content pakket iets voor jou. Hierbij krijg je 3* professionele video’s die jouw bereik en zichtbaarheid gaan vergroten. Dit pakket is ideaal als je jouw expertstatus wil vergroten en wil dat je doelgroep meer connectie voelt met jou.

Wat zit er allemaal in het pakket?

 • Een online kennismakingsgesprek. Indien we elkaar nog niet kennen.
 • We plannen een halve dag in om de video’s op te nemen.
 • De video’s worden door mij ge-edit.
 • Je krijgt de video’s geleverd + alle informatie die je nodig hebt om de video’s met maximaal resultaat in te zetten online. 

Prijs: € 895,00 (excl. btw. en eventuele reiskosten)

Benieuwd of dit pakket bij jou zou passen? Plan een gratis gesprek in met mij en dan bespreken wat dit pakket voor jouw business zou kunnen betekenen.

*De hoeveelheid video’s is afhankelijk van wat voor soort video’s we gaan opnemen (dit is per bedrijf verschillend) en wat we binnen een halve dag kunnen opnemen. Uitbreiding hiervan is mogelijk. Neem daarvoor contact op.

Het video-content pakket VIP

Is het video-content pakket iets voor jou, maar wil je ook hulp bij de inhoudelijke opzet van de video’s en hoe je deze strategisch in kunt zetten? Je kunt dan het video-content pakket upgraden naar VIP. Je krijgt er dan drie strategiesessies bij t.w.v. € 237,00. In deze sessies denk ik met jou mee wat voor video-content er bij jou bedrijf past en help ik je bij de opzet en scripts van de video’s.

Prijs: € 200,00 (ex. btw)

“Ik ben altijd super blij met het resultaat van de video’s die ik met Christa maak. Ze kan goed kaderen als ik te veel wil en helderheid scheppen in alle ideeën die ik heb. Ik vind het heerlijk dat Christa zo rustig en punctueel is. Ik voel dat ik op haar kan rekenen. Ik heb al met meerdere mensen gewerkt voor het maken van video’s, maar dit gevoel heb ik nog niet eerder met anderen gehad. Die boekte ik meestal maar een keer.” 

Esther Groenewegen, alshechtennietvanzelfgaat.nl