Gratis masterclass: Start met video op Instagram

 

Voor ondernemers die zich echt willen onderscheiden op Instagram

Jij bent actief op Instagram, maar laat jij jezelf daar ook echt zien? Maak je echt connectie met jouw doelgroep? Of valt dat nog tegen?

Je zou er eigenlijk meer uit willen halen en je online zichtbaarheid vergroten, maar je voelt misschien een drempel om hier een stap in te zetten. Je zou graag video’s maken om jezelf te onderscheiden en je zichtbaarheid te vergroten, maar je denkt: heb ik wel wat interessants te vertellen? Is een video maken niet heel ingewikkeld?

Om je te helpen met het zetten van de eerste stap heb ik de online masterclass: start met video gemaakt. In deze masterclass laat ik je zien welke stappen je moet zetten om waardevolle, inhoudelijk sterke video’s te maken waar jouw doelgroep echt van aangaat. Als je deze stappen weet, wordt het maken van video-content ineens een stuk makkelijker.

Wat ga je leren tijdens deze masterclass?

  • Hoe je een doel bepaalt voor je video
  • Hoe je dit vertaalt naar content
  • Hoe je je verhaal vormgeeft en vertelt voor de camera
  • Hoe je over de zichtbaarheidsdrempel heen kan komen

Wil jij ook eindelijk jezelf gaan onderscheiden op Instagram, je zichtbaarheid en expertstatus vergroten met video? Meld je dan aan via het onderstaande formulier en je ontvangt de masterclass gelijk in je mailbox. Zo kun je deze kijken wanneer je wil.